Новини и събития назад

Сайтът „Мемофиш“ с идеи за кратки летни пътешествия

11.08.2020

Лятната ваканция е в разгара си, а ограниченията за пътуване извън страната спират много хора да реализират почивката, която са планирали.

В тази ситуация кратките уикенд маршрути на сайта „Мемофиш“ са едновременно идея за смяна на обстановката и възможност за вълнуващо приключение с минимален бюджет.

Разработени в три варианта – за семейства, за младежи и за големи групи – те предлагат места за посещение по поречието на Дунава и в България, и в Румъния. Маршрутите са направени така, че да съчетават исторически и природни забележителности, традиционна кухня, уютни места за настаняване, красиви гледки и възможности за пълноценна почивка.

Сайтът memofish.eu беше създаден и се поддържа от екипа на Българо-румънската търговско-промишлена палата по проект „Мемофиш“. Страницата се актуализира ежемесечно с новини за активности на партньорите, свързани с развитието на туризма в трансграничния регион.

 


 
Проект „МЕМОФИШ - памет и бъдеще. Истории за дунавската цивилизация“ e съфинансиран от Европейския Съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие в рамките на Програмата Interreg V-A Румъния-България. Стойност на финансирането от ЕС: 423 921, 71 евро

 

 

 

 

Съдържанието на тази интернет страница не представлява непременно официалната позиция на Европейския Съюз. Отговорност за съдържанието на тази страница носят единствено нейните автори.
www.interregrobg.eu

 

Copyright © 2019    MEMOFISH