Новини и събития назад

Пролетното туристическо изложение на ROMEXPO ще бъде виртуално

12.01.2021

Туристически агенции, музеи, ресторанти, хотели, туристически атракциони, неправителствени организации, местни администрации от България могат да се включат в Пролетния туристически панаир, организиран от ROMEXPO в периода 18 и 21 февруари 2021 г.

Тази година събитието ще бъде във виртуален формат чрез специално изградена платформа, която ще даде възможност на изложителите да взаимодействат директно с потенциалните си клиенти чрез инструменти, нарочно създадени за тази цел. Срокът за регистрация е 5 февруари.

През есента на 2019 г. екип на Българо-румънска палата беше сред участниците в Туристическото изложение в Букурещ и представи проекта Мемофиш. Тогава, на място стотици жители и гости на румънската столица се запознаха с дигиталните ресурси по проекта и възможността да организират собствено пътуване по предлаганите българо-румънски трансгранични маршрути.

С настъпването на пандемията дигиталните пътешествия останаха единствената ни възможност да посещаваме различни места по света. Можете и сега да се насладите на красивите гледки по дунавското крайбрежие, като посетите YouTube канала на проекта, за да се заредите с настроение. А когато отново ще можем да пътуваме, ще ги видим и на живо.

Онлайн изданието на Туристическото изложение в ROMEXPO е добра възможност за посетителите да се запознаят с офертите на туристически агенции, да се разходят виртуално по щандовете и да резервират своите бъдещи почивки.

Подробности за изложението вижте тук: https://bit.ly/37ALrfU 

 


 
Проект „МЕМОФИШ - памет и бъдеще. Истории за дунавската цивилизация“ e съфинансиран от Европейския Съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие в рамките на Програмата Interreg V-A Румъния-България. Стойност на финансирането от ЕС: 423 921, 71 евро

 

 

 

 

Съдържанието на тази интернет страница не представлява непременно официалната позиция на Европейския Съюз. Отговорност за съдържанието на тази страница носят единствено нейните автори.
www.interregrobg.eu

 

Copyright © 2019    MEMOFISH